Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи подарък от нашата игра е:1. Зорница

...
Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи подарък от нашата игра е:1. Зорница
Коментари Харесай

Подаряваме ви Mystery Box с три селектирани вина!

Здравейте, другари! Печелившата участничка, която ще получи подарък  от нашата игра е :

1. Зорница Попова

..............................................................................................................................................................

Особена връзка имаме ние, девойките, с виното. Тя е от тези специфичните, без значение дали ще се насладим на чаша розе в някой съботен следобяд в компанията на най-хубавата си другарка, или ще се сгушим в прегръдките на обичания си мъж вкъщи, с цел да споделим обичаното си алено вино, което толкоз обичаме през зимата. Неслучайно толкоз обичаме да го свързваме с любовта.

Много постоянно обаче, заставайки пред тези витрини с разнообразни виновност, ни е толкоз мъчно да изберем това, което би ни харесало или бихме желали да подарим на някого. Да, от време на време е добре да опитвам в избора си, тъй като има толкоз хубави виновност, които се вършат освен в България, само че и по света. Затова за нас постоянно е наслаждение да се озовем в компанията на сомелиера от Seewines , тъй като, в случай че има човек, който схваща от вино, това е той.

Всеки месец той избира три виновност, с цел да ги сложи в специфичната кутия Mystery Box. Често в избора му попадат дребни, занаятчийски производители, чиито бутилки са във винените листи на най-хубавите заведения за хранене в света. Количествата, които създават, са лимитирани и те не се продават другаде – нито в Seewines Gallery , нито в онлайн магазина. Тези специфични бутилки са непокътнати единствено за клубните членове на Seewines и в случай че се абонирате за, ще имате опция да ги откривате в месечната си кутия! Сега обаче всяка една от вас може да завоюва тази специфична кутия с три виновност в нея. Достатъчно е единствено да се регистрирате в нашата игра!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР